Buitenworkshops

Talent als Basis

buitenworkshop voor een kleine groep collega’s of vriendinnen

‘Ik wist niet dat ik zoveel talenten heb. Ik dacht ik heb er wel een paar, maar zoveel…’

‘Talent als Basis’ is een workshop vol positiviteit.

In de workshop ervaar je hoe het is om door de talentenbril te kijken. Praktische oefeningen en achtergrondinformatie wisselen elkaar af. Ook is er volop ruimte om ervaringen met elkaar te delen. Met ‘een rugzak’ vol met ideeën, ga je vervolgens naar huis. Wat is nu mooier dan als volwassene zelf je talenten te ontdekken en deze voor te leven bij de opvoeding van je kinderen of je talenten in te zetten op je werk in de omgang met je collega’s.

Na afloop van de workshop ontvang je het boek ‘Blij met mij! – Talent en veerkracht van je kind versterken’ van de auteurs Els Pronk en Elke Busschots, creators van de Blij met mij! Academie.

De workshop houd ik bewust kleinschalig (maximaal zes personen en minimaal vier). Zo staat persoonlijke ontmoeting en begeleiding centraal. En kan jij het maximale uit de workshop halen.

Aanmelden is eenvoudig. Je vult gewoon het contactformulier in en vervolgens neem ik contact met je op om te kijken naar een geschikte datum en buitenlocatie voor de workshop voor jou en je collega’s of vriendinnen.

Is het in deze Covid-19 tijd veilig om een workshop te volgen?
  • Ik werk volgens de richtlijnen van het RIVM en het kabinet
  • Als wij elkaar ontmoeten en afscheid nemen groet je vriendelijk, maar geef geen hand
  • Ik houd anderhalve meter afstand
  • Ik heb hygiënische spray bij mij om handen te reinigen
  • Tijdens een activiteit van de workshop gebruik je papier, pennen en stiften. Als je liever eigen materiaal meeneemt en gebruikt is dat natuurlijk prima
  • En last but not least: Bij klachten zeggen we de afspraak af en blijven we thuis!

In verband met het Corona virus zijn de workshops op dit moment natuurlijk onder voorbehoud. Maar schrijf je gerust vrijblijvend in. Als de richtlijnen van de RIVM en het kabinet aangescherpt worden, verplaats de workshop zeker naar een ander moment. Pas als de workshops doorgang vinden, ontvang je enkele dagen voorafgaand aan de workshops een factuur. De factuur dient voor aanvang van de workshop voldaan te zijn.