Buitenworkshops

Talent als Basis

buitenworkshop – open inschrijving

‘Ik wist niet dat ik zoveel talenten heb. Ik dacht ik heb er wel een paar, maar zoveel…’

‘Talent als Basis’ is een workshop vol positiviteit.

In de workshop ervaar je hoe het is om door de talentenbril te kijken. Praktische oefeningen en achtergrondinformatie wisselen elkaar af. Ook is er volop ruimte om ervaringen met elkaar te delen. Met ‘een rugzak’ vol met ideeën, ga je vervolgens naar huis. Wat is nu mooier dan als volwassene zelf je talenten te ontdekken en deze voor te leven bij de opvoeding van je kinderen of je talenten in te zetten op je werk in de omgang met je collega’s.

De buitenworkshops met open inschrijving houd ik bewust kleinschalig (maximaal zes personen en minimaal vier). Zo staat persoonlijke ontmoeting en begeleiding centraal. En kan jij het maximale uit de workshop halen.

Heb je interesse laat het mij weten en neem contact met mij op.

Bij voldoende deelname ontvang je enkele dagen voorafgaand aan de workshops een factuur. De factuur dient voor aanvang van de workshop voldaan te zijn.

Talent als Basis

buitenworkshop – incompany

Gun je jouw team of medewerkers dat ze lekker in hun vel zitten en meer vanuit hun talent kunnen werken? Wil je ze kennis laten maken met ‘Talent als Basis’ en laten kijken door de talentenbril?

Heb je interesse voor een incompany buitenworkshop in de Reeuwijkse Hout of op een andere locatie? Of wil je een combinatieworkshop waarbij je met de groep zowel binnen als buiten bent?

Ook dat kan! Stel gerust je vraag via het contactformulier dan neem ik vervolgens contact met je op om vrijblijvend je wensen te bespreken en een voorstel op maat te geven.