Natalie

Wie ben ik

Al mijn gehele loopbaan, al meer dan vijfentwintig jaar, werk ik met heel veel plezier in het basisonderwijs. Zo mocht ik groeien van leerkracht, Intern Begeleider naar Onderwijsspecialist. Ik heb volop de kans gekregen mijn visie op de ontwikkeling van kinderen en volwassenen te vormen.

In mijn werk als Onderwijsspecialist heb ik kennisgemaakt met Oplossingsgericht en Talentgedreven werken. Deze manier van kijken naar en in gesprek gaan over ontwikkelingsproblematiek, voelde als thuiskomen bij mijzelf. Het vertrouwen te weten dat er altijd iets is dat goed gaat, ook al is het heel klein, biedt perspectief voor groei. Het geeft kracht om met elkaar waarderend te gaan onderzoeken. De positieve psychologie die hieraan ten grondslag ligt is mijn grote inspiratiebron voor talentcoaching en training.

Bezieling en passie maken dat ik kies om mijn motto ‘Talent als Basis’ zelfstandig verder vorm te geven in coaching en training voor tieners, jongeren en volwassenen. Doen waar je blij van wordt, je talenten inzetten en stralen dat is iets dat ik iedereen gun!

In mijn aanpak laat ik mij onder andere inspireren door het learned optimism van Martin Seligman, de mindset theory van Carol Dweck en de solution focused approach van Insoo Kim Berg. En kijk ik naar talent zoals Luk Dewulf en Els Pronk talent in hun visie beschrijven.

Naast mijn eigen coach- en trainingspraktijk ben ik ook nog één dag in de week werkzaam bij het Expertiseteam Passtoe van Stichting PCPO De Vier Windstreken als Onderwijsspecialist, Blij met mij! Trainer en Talentenbouwer. En ik verzorg een aantal keer per jaar talenteninterviews in het kader van het Label Kindertalentenfluisteraar. Alles met de focus op talent.

Mijn talenten

Momentgenieter–Positivo–Groeimotor–Bewuste beweger–Woordkunstenaar–Kennisspons

Talent ontdekken

— Stralende ogen en voelen dat het klopt —