Label Kindertalentenfluisteraar

Hoe zou het zijn als in elke gemeente in Vlaanderen en Nederland kinderen een gratis talentengesprek zouden krijgen? Het is de droom van Els Pronk en Luk Dewulf. Samen hebben zij een label gecreëerd: het Label Kindertalentenfluisteraar, het enige label dat kinderen gelukkig maakt.

Mensen die dit (kwaliteits-) label verwerven, hebben bewezen dat ze de deskundigheid hebben verworven om talentgedreven naar kinderen te kijken. Dit label kunnen ze gebruiken in de communicatie over hun professionele activiteiten. En tegelijk engageren ze zich om jaarlijks pop-up sessies van de ‘kindertalentenfluisteraar’ te organiseren in hun eigen gemeente. Om zo samen te werken aan de droom: Elk kind dat dat wil kan een talentgesprek krijgen.

Meer informatie vind je op https://www.kindertalentenfluisteraar.com

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Label-kindertalentenfluisteraar-1.png

Offiesiejeel goedgekuert

In oktober 2016 ontving ik het Label Kindertalentenfluisteraar met het warme welkom van Els: ‘Dag kersverse offiesiejeele kindertalentenfluisteraar! Je bent nu goedgekuert!’

Sinds die tijd heb ik voor het Label Kindertalentenfluisteraar een aantal mooie talenteninterviews afgenomen bij kinderen in de tehuizen in Sri Lanka waar ik namens de Stichting Ayubowan contactpersoon voor ben. Het is bijzonder om te merken dat deze activiteit universeel is. Een talenteninterview maakt een glimlach op het gezicht van ieder kind.

Ook in de omgeving van Gouda e.o. verzorg ik (samen met een andere Kindertalentenfluisteraar) pop-up sessies. Houd het activiteitenoverzicht hiervoor in de gaten.

Organiseer je zelf een evenement en denk je dat het afnemen van talenteninterviews bij kinderen een aanvullende activiteit kan zijn, je mag vrijblijvend contact met mij opnemen.

Zwemtrap op een steiger aan een meer, met bordje "goedgekuert kindertalentenfluisteraar"

Talenteninterview

“Wat als elk kind de sprong in het diepe kan maken met wat meer veerkracht”