Talenten spiegelen in de natuur

Stel je eens voor

Je weet van jezelf dat één van je talenten de ‘bewuste beweger’ is. Normaal gesproken zijn wandelen en fietsen activiteiten die je leuk vindt om te doen en je energielevel laten stijgen.

Wat maakt nu dat het o.k. voor je is op een regenachtige herfstdag een wandeling in de natuur te maken. Terwijl je op diezelfde regenachtige herfstdag met tegenzin op de fiets stapt om bij de biologische winkel die lekkere ontbijtgranen te halen?

Deze vraag houdt mij deze week bezig. Als ’ontrafelaar’ houd ik ervan mijzelf te spiegelen, ik word blij als ik snap hoe iets bij mijzelf werkt.

Inzichten

Op een regenachtige herfstdag vind ik fietsen helemaal niet fijn. Het verkeer raast aan mij voorbij, de tegenwind is zwaar en de regen in mijn gezicht voelt koud: Ik ploeter…

Het lijkt of de ‘bewuste beweger’ de ‘momentgenieter’ mist en deze nodig heeft om te floreren.

Bij de wandeling in de natuur voel ik de aanwezigheid van de ‘momentgenieter’. Ik ervaar de pracht van een bomenrij waar ik langs loop en vertraag, de tegenwind is een uitdaging en de regen in mijn gezicht voelt verfrissend: Wow, ik geniet!

Het is heel bijzonder te ervaren dat de natuur mij zoveel waardevolle inzichten geeft.
Ik begrijp opeens ook waarom een abonnement bij een sportschool voor mij nooit een succes is geweest.

Kennismaken

Wil je kennismaken met wat het kennen van je talent jou allemaal kan brengen? Dan is de workshop ‘Talent als Basis‘ een absolute aanrader.

Ervaar je dat je soms niet zo lekker in je vel zit, ben je je balans kwijt? Wil je meer inzicht in je talenten en je talenten spiegelen in de natuur? Vanaf februari 2020 biedt Natalie Zuidam Coaching en Training naast Talentcoaching ook Wandelcoaching.
Ben je nieuwsgierig en wil je van deze mooie ontwikkeling op de hoogte gehouden worden, vul dan het contactformulier in.

Bomen zonder blad spiegelen in het water
Foto | Talenten spiegelen in de natuur | Natalie Zuidam Coaching en Training