In verband met het Corona virus zijn de data 4 en 18 september a.s. op dit moment natuurlijk onder voorbehoud. Maar schrijf je gerust vrijblijvend in. Ik volg de richtlijnen van de RIVM en de regering en verplaats de workshop zeker naar een ander moment, als de richtlijnen dit voorschrijven. Pas als de workshops doorgang vinden, ontvang je enkele dagen voorafgaand aan de workshops een factuur.

Talent als Basis

‘Ik wist niet dat ik zoveel talenten heb. Ik dacht ik heb er wel een paar, maar zoveel…’

‘Talent als Basis’ is een workshop vol positiviteit.

In de workshop ervaar je hoe het is om door de talentenbril te kijken. Praktische oefeningen en achtergrondinformatie wisselen elkaar af. Ook is er volop ruimte om ervaringen met elkaar te delen. Met ‘een rugzak’ vol met ideeën, ga je vervolgens naar huis. Wat is nu mooier dan als volwassene zelf je talenten te ontdekken en deze voor te leven bij de opvoeding van je kinderen of je talenten in te zetten op je werk in de omgang met je collega’s.

Na afloop van de workshop ontvang je het boek ‘Blij met mij! – Talent en veerkracht van je kind versterken’ van de auteurs Els Pronk en Elke Busschots, creators van de Blij met mij! Academie.

Je bent van harte welkom op vrijdagochtend 4 september 2020.

De workshop houd ik bewust kleinschalig (maximaal zes personen en minimaal twee). Zo staat persoonlijke ontmoeting en begeleiding centraal. En kan jij het maximale uit de workshop halen.

Aanmelden is eenvoudig. Je vult gewoon het aanmeldformulier in dat bij de agenda staat.

Houten poppetjes in regenboogkleuren onder het woord "TALENT"

Schatgravers

Wat is er eigenlijk superveel om blij van te worden!

‘Schatgravers’ is een prachtig spel voor jong en oud. Het spel brengt positiviteit voor iedereen!

Tijdens de workshop ‘Schatgravers’ ontdek je zelf als volwassene hoe leuk het is om het spel op talloze manieren te spelen. Naast spelplezier krijg je natuurlijk ook achtergrondinformatie over het ontdekken van schatten en is er ruimte om ervaringen en ideeën te delen met de andere deelnemers.

Met ‘Schatgravers’ ga je samen ga je op zoek naar elkaars schatten en talenten. Het spel geeft inzicht in elkaars authentieke–ik en helpt zelfvertrouwen te versterken. Door het spel te spelen ontstaan verbinding en mooie gesprekken als het ware vanzelf. Het spel is competitievrij, dat maakt dat iedereen een eigen winnaar is met stralende ogen.

Aan het eind van de workshop ontvang je het spel ‘Schatgravers’ en kan je het thuis volop spelen met je gezin en je vrienden of op je werk met je leerlingen.

Opgeven voor deze kleinschalige workshop kan via het aanmeldformulier in de agenda.

Tot ziens op vrijdagochtend 18 september 2020!