Talent als Basis

‘Ik wist niet dat ik zoveel talenten heb. Ik dacht ik heb er wel een paar, maar zoveel…’

‘Talent als Basis’ is een workshop vol positiviteit.

In de workshop ervaar je hoe het is om door de talentenbril te kijken. Praktische oefeningen en achtergrondinformatie wisselen elkaar af. Ook is er volop ruimte om ervaringen met elkaar te delen. Met ‘een rugzak’ vol met ideeën, ga je vervolgens naar huis. Wat is nu mooier dan als ouder zelf je talenten te ontdekken en deze voor te leven bij de opvoeding van je kinderen.

Na afloop van de workshop ontvang je het boek ‘Blij met mij! – Talent en veerkracht van je kind versterken’ van de auteurs Els Pronk en Elke Busschots, creators van de Blij met mij! Academie.

Houten poppetjes in regenboogkleuren onder het woord "TALENT"

Ik ben 9

‘Je zit echt in de puberteit!’ riep mijn zusje een keer, maar ik ben nog maar negen.

Een inspirerende workshop over de ontwikkelingsfase van de negenjarigen.

Tijdens de workshop krijg je informatie over de negenjaarsfase. Wat is er leuk aan? Wat maakt het lastig? Ieder kind beleeft de negenjaarsfase op zijn eigen manier. De workshop is interactief met elkaar nemen we een kijkje achter het gedrag van het kind en onderzoeken we de verschillende behoeften die het kind heeft in deze periode. Ook krijg je tijdens de workshop praktische handvatten om jouw kind op een fijne manier te ondersteunen tijdens deze periode.

Na afloop van de workshop ontvang je het boek ‘Ik ben 9’ van de auteur Bauke Borsboom, creator van de ‘ik ben 9’ specialisatie voor professionals.

Reacties van ouders: ‘mooie inzichten – herkenning – fijn om ervaringen te delen – leerzaam -handige tips voor thuis – erg waardevol.’

Cupcake met 9