Individuele talentcoaching – vanaf 6 jaar

Iedereen heeft op zijn tijd weleens van die momenten dat het even niet lukt. Ook kinderen en tieners hebben momenten waarin ze niet lekker in hun vel zitten. Als die momenten langer aanhouden kan ik ondersteunen. Met talentcoaching help ik kinderen die uit balans zijn hun stabiliteit terug te vinden. Samen met het kind en de ouders ga ik op pad en begeleid ik het traject waarin het ontdekken van talenten en het inzetten van deze talenten centraal staat. Als het kind kan kijken door de talentenbril en weet wie het in de basis is, ontwikkelt het kind veerkracht en zelfvertrouwen. Veerkracht zorgt voor een voorraadje energie om situaties die lastig kunnen zijn aan te gaan.

Met elkaar gaan we op zoek naar situaties wanneer het wel lukt. We waarderen wat aanwezig is. Door voor te stellen, een beetje te dromen, hoe het eruit kan zien als wat aanwezig is groter wordt, krijgen we zicht op het doel van het kind. Samen maken we een plan dat het kind uitnodigt om te proberen en te ervaren. We betrekken als het mogelijk is ook mensen en hulpbronnen die voor het kind belangrijk zijn. Natuurlijk vieren we de gemaakte (kleine) stappen. Want uitproberen is lef hebben. De talentcoaching vindt bij voorkeur bij jullie thuis plaats, in de vertrouwde omgeving van het kind.

Voor je tiener kan je ook kiezen voor de (individuele) Be More Me! training.

Neem gerust contact met mij op als je interesse in een kennismakingsgesprek hebt of als je vragen hebt .

Misschien wil je als ouder eerst meer weten over het kijken naar talent en hoe dit jou kan helpen bij de opvoeding van je kind. Dan is de workshop Talent als Basis een aanrader!

Een zwartwitte babushka met daaromheen in een halve cirkel vijf gekleurde Babushka's  van verschillende grootte